Deelnemers informatie


Keuze uit meer dan 100 challenges

Als deelnemer aan de Wintertijd Challenge heb je de keuze uit heel veel challenges. Zoek op de landkaart jouw favoriete challenge uit en schrijf je daarvoor in.

 

Inschrijfgeld en sponsorgeld

Deelname aan de Wintertijd Challenge kost € 15,-  per persoon. Via je sponsorpagina die je na inschrijving ontvangt kun je extra sponsorgeld ophalen. Streef ernaar om in totaal minimaal € 100,- op te halen. Al het sponsorgeld wordt door Spieren voor Spieren ingezet om kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Dit kan zijn in de vorm van (onderzoek naar) hulpmiddelen of via het inspanningslab in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. 

 

Datum en tijd

De Wintertijd Challenge vindt plaats in het weekend van 27 en 28 oktober. Je kunt een challenge organiseren in de nacht als de klok een uurtje wordt teruggezet, maar je kunt ook een challenge overdag op zaterdag of zondag organiseren. Op de eventpagina van de betreffende challenge is het exacte programma terug te lezen.

 

Deelnemersinformatie

Heb je je ingeschreven voor één van de vele lokale challenges? Dan ontvang je in de aanloop naar de Wintertijd Challenge een mail met de laatste deelnemersinformatie van de lokale organisatie.

 

Vragen

Mocht je nog vragen hebben mail die dan naar wtchallenge@spierenvoorspieren.nl of bel 020 - 2611782. 

 

Volg ons op social media

Volg het laatste nieuws over de Wintertijd Challenge ook op Facebook en Twitter