Fondsenwerving

Alle gelden komen ten goede om alle kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Organisatoren en deelnemers krijgen tot en met 28 oktober 2018 de gelegenheid om donatiegeld bijeen te brengen. Het is nog mogelijk om na de Wintertijd Challenge te doneren. Begin november 2018 zal het definitieve donatiebedrag gecommuniceerd worden.

Om jullie een handje te helpen, staan hiernaast handige voorbeelden van een donatieformulier, persbericht, wervingsbericht- en bedankbericht en e-mailhandtekening.

Ook hebben wij een hele handige toolkit opgesteld voor organisatoren en voor deelnemers. Hierin zitten tips & tricks en inspirerende acties. Een erg handig hulpmiddel voor een succesvolle challenge!

 

Opbrengst

Met het geld dat we dit weekend gezamenlijk ophalen gaat Spieren voor Spieren het mogelijk maken kinderen met een spierziekte te laten sporten en bewegen. Dit doen we door het ingezamelde geld te besteden aan onder andere de ontwikkeling van speciale (sport)hulpmiddelen, concrete mogelijkheden voor kinderen om te bewegen (zoals een sportief evenement speciaal voor kinderen met een spierziekte of hulp bij de aanschaf van een sportrolstoel) en aan wetenschappelijk onderzoek.

Het donatiegeld komt volledig ten goede aan Spieren voor Spieren en zal gebruikt worden kinderen met een spierziekte in beweging te brengen.

Voorbeeld persbericht Download
Wervings- en bedankbericht Download
Donatieformulier Download
Poster Download
Emailhandtekening Download
Filmpje countdown Trap je challenge af met deze film! Tel samen met je deelnemers af van 5 naar 0 en start je challenge! Filmpje countdown
Filmpje om te bedanken Bedank je deelnemers en/of donateurs mnet behulp van sportambassadeur Sven Kramer en kind-ambassadeur Signe! Filmpje om te bedanken
Oorkonde Wintertijd Challenge Download