Hardlopen

In het weekend van 27 en 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt gesport om geld in te zamelen om kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke hardloopchallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Rondjes hardlopen

Laat de deelnemers zoveel mogelijke rondjes rennen binnen een uur en laat ze zoveel mogelijk geld inzamelen. Zorg voor oppeppende muziek om de deelnemers te motiveren en voorzie ze van water.

 

Achteruit hardlopen

In plaats van vooruit hardlopen kunnen de deelnemers natuurlijk ook achteruit hardlopen. Een leuke afwisseling die gegarandeerd veel plezier zal opleveren.

 

Spierballenloop

Organiseer overdag een speciale spierballenloop, waarbij kinderen zoveel mogelijk rondjes rennen en daarmee geld ophalen voor kinderen met een spierziekte. Zet een leuk en uitdagend, maar niet te lang parcours af en versier het met bijvoorbeeld ballonnen. Verder kun je wellicht ook voor muziek langs het parcours zorgen en kan de plaatselijke bakker wat lekkers sponsoren na afloop.

 

Vastgeketend hardlopen

Maak duo’s, keten ze aan elkaar en rennen maar! Zorg er wel voor dat je zacht materiaal gebruikt om de duo’s aan elkaar vast te maken, touw gaat bijvoorbeeld snijden.

 

Organiseer een challenge