Inspiratie 2017

In 2017 hebben er bijna 100 inspirerende challenges en sponsoracties plaatsgevonden. Varierend van een bootcamp tot een griezelrun en van een dansvoorstelling tot kickbocksen en dit alles voor Spieren voor Spieren. 

Zo heeft de actie Midnight murph for Mike een nachtelijke bootcamp georganiseerd samen met kindambassadeur Mike Böke en in totaal meer dan 13.000 euro opgehaald. Ook in 2017, voor de tweede keer op rij, organiseerde Total Exercise uit Zoetermeer een militaire bootcamp. Onder het motto 'bikkelen in de nacht voor de kids' daagden zij 100 deelnemers uit zoveel mogelijk geld bij elkaar te sporten voor Spieren voor Spieren. 

Naast de nachtelijke activiteiten, werd in Hoogeveen de gehele dag gebruikt voor verschillende uitdagingen. Verspreid door het hele dorp werden uitdagingen georganiseerd zoals korfbal, streetdance, bubble bal en een flessenactie. 

Kijk hieronder naar een compilatie van acties georganiseerd tijdens de Wintertijd Challenge 2017. 

Mocht je op zoek zijn naar nog meer inspiratie neem contact op met Jelmer of Cliantha via wtchallenge@spierenvoorspieren.nl of meld direct je challenge aan!