Stefans flessenactie

Meer informatie

Hoi…

Ik ben Stefan en dit jaar ga ik voor de 3de keer lege flessen inzamelen voor spieren voor spieren!!

Op 27 oktober a.s. is alweer de 5de wintertijdchallenge Hoogeveen. Het doel van de wintertijdchallenge is dat je je gezonde spieren gaat inzetten voor kinderen met zieke spieren. 3 jaar geleden ben ik gevraagd om mee te voetballen tijdens de wintertijdchallenge maar ik zag dat niet zo zitten. Zelf weet ik sinds dit jaar dat ik DCD heb met daarnaast een verlaagde spierspanning. Hierdoor ben ik sneller vermoeid dan mijn leeftijdsgenootjes. Sporten kost mij veel energie. Daarom heb ik mijn eigen lege flessenactie bedacht en dat was een groot succes!!

Ook dit jaar hoop ik weer veel geld op te halen en het begin is er al!! Begin dit jaar ben ik namelijk de 1e Jong Hoogevener van het jaar 2017 geworden en heb daarbij een cheque van 250 euro gekregen voor spieren voor spieren. De komende weken tot zaterdag 27 oktober, zal ik langs de deuren gaan om lege flessen op te halen. Ik hoop dat familie, vrienden en buren mij ook dit jaar weer willen helpen om samen een mooi bedrag in te zamelen. Ook op mijn school, o.b.s. de Schuthoek uit Hoogeveen komt een inzamelpunt of je kunt vanaf 1 oktober je lege flessen doneren bij AH Offerein in winkelcentrum de Weide of in de Nije Nering. Heb je geen lege flessen maar wil je net als mij ook iets doen voor dit goede doel dan kun je ook altijd een donatie doen of doe mee met een van de andere challenges.

Samen helpen wij spierziekte de wereld uit!!

Beschikbare activiteiten:

  • Flessenactie
  Bekijk alle
27/10/2018 | 17:00

De wintertijdchallenge... 🏃‍♂️💃🎶💪🏻

Het is nog rustig bij het Activum. Helaas gaat het apenkooien niet door. Er zijn geen aanmeldingen binnen gekomen. Jammer want ik had wel even zin in klimmen en klauteren 😊 dan maar even de spinningfiets warm trappen voor voorzitter Johan Massier en wethouder Erwin Slomp. Zij gaan een uur lang fietsen tijdens de hoofdact "Everybody Dance Now". Buiten zijn al een paar ouders samen met hun kind fanatiek aan het bootcampen. 💪🏻 Om 16.00 uur is het zover... de hoofdact van deze wintertijdchallenge. Dansen voor het goede doel!! Johan houd nog even een praatje en samen met de wethouder tellen wij af... een uur lang zetten zij gezonde spieren in voor zieke spieren. Mee⭐ Sven is er ook en wanneer het dansen is afgelopen mogen wij samen de cheque van de VRIENDENLOOP overhandigen. Dan is het tijd om het totaal bedrag bekend te maken... niet alle challenges zijn afgerond. over 2 weken wordt er nog gekorfbald en dus wordt er een schatting gemaakt. 4500 euro voor spieren voor spieren!!

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties, zoals de Wintertijd Challenge, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.