Vriendenloop van obs de Schuthoek

Meer informatie

Op donderdag 18 oktober a.s. zetten alle leerlingen van obs de Schuthoek uit Hoogeveen hun beste beentje voor. Ook dit jaar gaan zij lopen voor kinderen met een spierziekte omdat bewegen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Helpt u ze mee om geld in te zamelen??

Hierboven onder teams, kunt u de groep kiezen die u wilt steunen. Daar kunt u dan uw donatie doen en een leuke aanmoediging voor deze groep achterlaten. COOP de Weide zorgt voor gezonde traktatie na de loop en voor de groep die gemiddeld per leerling het hoogste sponsorbedrag heeft opgehaald, heeft Bruna Hoogeveen ook dit jaar weer een leuke verrassing. U doet toch ook mee…

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelen (11/11 beschikbaar)

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties, zoals de Wintertijd Challenge, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.