Schaatsen

In het weekend van 27 en 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt gesport om geld in te zamelen om kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke schaatschallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Rondjes schaatsen

Laat de deelnemers zoveel mogelijk rondjes schaatsen binnen een uur en zet een topprestatie neer! Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren per geschaatste ronde. Zorg verder voor oppeppende muziek en vraag de lokale bakker om wat lekkers te sponsoren voor tussendoor en na afloop.

 

Mini Elfstedentocht

Zorg voor een aantal kraampjes, maak een stempelkaart waarop de elf steden staan en laat de deelnemers na elke ronde een stempel halen van de juiste stad. Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren per geschaatste ronde.

 

Schaatsestafette

Organiseer een estafette voor jong en oud, waar zoveel mogelijk teams, zoveel mogelijk van te voren gesponsorde rondjes proberen te schaatsen.

 

Discoschaatsen

Dans over het ijs op de beste muziek! Zorg voor leuke muziek, discolichten en natuurlijk deelnemers. Op deze manier is het een stuk leuker om rondjes te schaatsen.

 

Organiseer een challenge