Voetbal

In het weekend van 27 en 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt gesport om geld in te zamelen om kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke voetbalchallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Crossbar challenge

Laat de deelnemers binnen een uur zoveel mogelijk keer de lat raken. Elke keer dat ze de lat raken levert een bedrag op voor kinderen met een spierziekte.

 

Penalty challenge

Zorg voor twee, of meer, keepers en laat de deelnemers zoveel mogelijk penalty’s schieten binnen een uur. Laat de deelnemers zich sponsoren per doelpunt.

 

Hooghoud challenge

Geef iedere deelnemer een bal en laat ze binnen een uur zoveel mogelijk hooghouden. Laat de deelnemers zich wederom sponsoren per keer dat ze de bal hooghouden.

 

 

Voetbalcircuit

Je kunt ook een mix maken van bovenstaande, zo kun je verschillende veldjes uitzetten waarbij de deelnemers diverse oefeningen moeten uitvoeren.

 

Sponsordribbelloop

Vraag kinderen om voorafgaand in de week van de Wintertijd Challenge te collecteren bij familie, buren en verenigingen. Als tegenprestatie zullen zij 1 km lang dribbelen met een bal.

 

Organiseer een challenge