Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte

 

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks initiatief van Stichting Spieren voor Spieren. In het weekend dat de wintertijd ingaat en we allemaal een uur cadeau krijgen, wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. In 2018 vindt de Wintertijd Challenge plaats in het weekend van 27 en 28 oktober.
In de nacht gaat de klok een uurtje achteruit wat het perfecte moment is om tijd te winnen om behandeling en genezing van spierziekten bij kinderen te realiseren. Uiteraard is het niet voor iedereen mogelijk om dit uurtje 's nachts te sporten, daarom is het mogelijk in het gehele weekend van 27 en 28 oktober deel te nemen aan de Wintertijd Challenge.

  

Historie Wintertijd Challenge

In 2011 vond de eerste editie van de Wintertijd Challenge plaats met 2 nachtelijke challenges. In 2017 vonden er maar liefst 100 sportieve challenges plaats door heel Nederland en was de opbrengst € 197.072,-. 

 

Organiseer je eigen challenge

Wil je zelf een challenge organiseren met je sportvereniging, sportschool, bedrijf of school? Vraag dan vrijblijvend de digitale toolkit Wintertijd Challenge 2018 aan via wtchallenge@spierenvoorspieren.nl of bel 020 - 2611782. Je kunt ook HIER direct jouw challenge aanmelden en aanmaken op de website. 

 

Neem deel aan een Wintertijd Challenge bij jou in de buurt

Kijk op de landkaart welke challenges er allemaal plaatsvinden en schrijf je in voor een Wintertijd Challenge bij jou in de buurt. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-. Daarnaast krijgt elke deelnemer zijn eigen sponsorpagina. Het streven voor elke deelnemer is om minimaal € 100,-  aan sponsorgeld bij elkaar te brengen. 

 

Volg ons op social media

Volg het laatste nieuws over de Wintertijd Challenge ook op Facebook en Twitter