Zwemmen

In het weekend van 27 en 28 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt gesport om geld in te zamelen om kinderen met een spierziekte in beweging te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke zwemchallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Baantjes trekken

Laat de deelnemers zoveel mogelijk baantjes zwemmen binnen een uur en zet een topprestatie neer! Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren per gezwommen baan. Zorg voor oppeppende muziek en vraag de lokale bakker om wat lekkers te sponsoren voor tussendoor en na afloop.

 

Zwemestafette

Organiseer een zwemestafette voor jong en oud, waar zoveel mogelijk teams, zoveel mogelijk van te voren gesponsorde baantjes proberen te zwemmen.

 

Aquabootcamp

Aquabootcamp is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen. Het is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers en is voor jong en oud.

 

Aquadisco

Dansen in je badkleding! Zorg voor leuke muziek, discolichten en natuurlijk deelnemers. Op deze manier is het een stuk leuker om baantjes te zwemmen.

 

Organiseer een challenge